Nieuws.

Brian Ruigrok officieel afgestudeerd sportfysiotherapeut!

Brian Ruigrok is 22 maart 2021 officieel afgestudeerd aan de hoge school Rotterdam voor zijn HBO Postinitiële Master Sportfysiotherapie.

Bij deze willen wij hem van harte feliciteren met het behalen van dit mooie resultaat!

Zorgcontracten 2021;

met alle zorgverzekeraars

Wij hebben voor het jaar 2021 met alle zorgverzekeraars een zorgcontract afgesloten. 

Wat betekent dit voor u?

Dit betekent dat al onze behandelingen 100% worden vergoed en dat de rekeningen rechtstreeks naar uw zorgverzekeraar worden gestuurd. Uiteraard ligt het aan de aard van uw fysieke klacht of zorgverzekeraars uw basisverzekering of aanvullende verzekering aanspreken.

Hennie van Eeden wint 1 cent bij de loterij, maar heeft ook dubbel mazzel met onze fysio Brian.

Bij en voor zijn cluppie Oliveo kocht vrijwilliger Hennie van Eeden in het najaar een tiental loten inzake de Grote Clubactie die de voetbalvereniging zo’n 2500 euro heeft opgeleverd.

 

En warempel viel de 81 lentes jonge Pijnackernaar in de prijzen. Er werd één eurocent op zijn rekening bijgeschreven.

Man, ik heb echt dubbel mazzel gehad. De laatste keer dat mijn hart haperde, ben ik meteen gereanimeerd door Brian Ruigrok, een fysiotherapeut die zijn hond uitliet en meteen in actie kwam.

 

Nu ga ik twee keer in de week sporten bij MTC De Viergang en dan word ik weer geholpen door Brian. Eerst had ik er niet zo veel idee in maar het is heerlijk. Het leidt af en je bouwt toch weer conditie op”,

Fysiotherapiepraktijk MTC de Viergang blijft volledig open

(14-12)

Zojuist (14 december) maakte minister president Rutte bekend dat fysiotherapiepraktijken open kunnen blijven.

Eerder vandaag ontstond als gevolg van een foutief bericht in de media onrust onder zowel praktijkhouders als patiënten. Daarbij heeft het KNGF direct aan alle betreffende redacties gemeld dat fysiotherapie een medisch beroep is en dus niet valt onder de contactberoepen, die als gevolg van de lockdown nu hun deuren moeten sluiten. 

Voor fysiotherapiepraktijken verandert er dus niets gedurende de afgekondigde lockdown.

Revalidatie na COVID-19 bij MTC

Ellen Boes (fysiotherapeute MTC de Viergang) heeft op 12 augustus met succes de cursus ''Revalidatie na COVID-19'' afgerond via Pro Education paramedische opleidingen.

Ellen: ''In deze cursus zijn we dieper in gegaan op de werking van het virus, specifieke behandelmethodes en het Post Intensive Care Syndroom.''

Heeft u het COVID virus opgelopen en bent u inmiddels genoeg hersteld om verder te revalideren kan dat via een verwijzing bij ons.

Start begeleide medische training per juli 2020

Fijn nieuws! Wij kunnen per 2 juli ook de medisch begeleide training weer opstarten, na toestemming van de overheid.

In deze brief vindt u alle informatie over onze maatregelen die wij noodzakelijkerwijs (i.v.m. het coronavirus) hebben moeten nemen.

 

Hieronder vindt u onze maatregelen terug. Lees deze punten aandachtig door indien u door wilt gaan met de medisch begeleide training.

 

Heeft u nog geen afspraak? Bel, mail, app ons dan even! We staan voor u klaar.

Stapsgewijze heropening fysiotherapie MTC de Viergang 

Aan de hand van de meest recente kabinet-maatregelen die op 30-04 jl. zijn ingegaan, kunnen wij weer weer verder met het leveren van onze patiëntenzorg. 

Ons team heeft in de maanden april en mei hard gewerkt aan het creëren van een zo veilig mogelijke omgeving binnen ons centrum, zodat we uw behandeling kunnen hervatten met waarborging van zowel uw gezondheid als die van onze therapeuten.

 

Wij hebben hiervoor wel een aantal maatregelen moeten treffen om tot een zo veilig en soepel mogelijke werkhervatting te kunnen komen. Graag vragen wij hiervoor uw aandacht, begrip en medewerking.  

CONTACTGEGEVENS

Adres:

Noordweg 77

2641 ZA Pijnacker 

whatsapp symbool.png
  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter

OPENINGSTIJDEN

Maandag:     08.00 - 22.00 uur

Dinsdag:        08.00 - 21.45 uur 

Woensdag:   08.00 - 21.30 uur   

Donderdag:  08.00 - 21.45 uur  

Vrijdag:           08.00 - 21.00 uur

Zaterdag:      08.00 - 13.00 uur 

Zondag:         Gesloten 

LOCATIE GOOGLE MAPS