Nieuws.

Revalidatie na COVID-19 bij MTC

Ellen Boes (fysiotherapeute MTC de Viergang) heeft op 12 augustus met succes de cursus ''Revalidatie na COVID-19'' afgerond via Pro Education paramedische opleidingen.

Ellen: ''In deze cursus zijn we dieper in gegaan op de werking van het virus, specifieke behandelmethodes en het Post Intensive Care Syndroom.''

Heeft u het COVID virus opgelopen en bent u inmiddels genoeg hersteld om verder te revalideren kan dat via een verwijzing bij ons.

Start FysioFit per juli 2020

Fijn nieuws! Wij kunnen per 2 juli ook de FysioFit weer opstarten, na toestemming van de overheid.

In deze brief vindt u alle informatie over onze maatregelen die wij noodzakelijkerwijs (i.v.m. het coronavirus) hebben moeten nemen.

 

Hieronder vindt u onze maatregelen terug. Lees deze punten aandachtig door indien u door wilt gaan met de FysioFit.

 

Heeft u nog geen afspraak? Bel, mail, app ons dan even! We staan voor u klaar.

Stapsgewijze heropening fysiotherapie MTC de Viergang 

Aan de hand van de meest recente kabinet-maatregelen die op 30-04 jl. zijn ingegaan, kunnen wij weer weer verder met het leveren van onze patiëntenzorg. 

Ons team heeft in de maanden april en mei hard gewerkt aan het creëren van een zo veilig mogelijke omgeving binnen ons centrum, zodat we uw behandeling kunnen hervatten met waarborging van zowel uw gezondheid als die van onze therapeuten.

 

Wij hebben hiervoor wel een aantal maatregelen moeten treffen om tot een zo veilig en soepel mogelijke werkhervatting te kunnen komen. Graag vragen wij hiervoor uw aandacht, begrip en medewerking.  

Zorgcontracten 2020; bijna (!) met alle zorgverzekeraars

Wij hebben als fysiotherapiepraktijk besloten om in 2020 voor het eerst in onze bestaansgeschiedenis GEEN contract te sluiten met de zorgverzekeraars Zorg&Zekerheid en ENO. Met alle overige zorgverzekeraars hebben wij wel een contract afgesloten.

 

Hieronder leest u wat het voor u betekent indien u verzekerd bent bij Zorg&Zekerheid of ENO. U kunt gewoon nog bij ons komen voor fysiotherapie, maar qua kosten is het iets aangepast. 

MTC voor fysieke afspraken tot nader orde helaas gesloten

Na nieuwe maatregelen, bindende adviezen van onze branchevereniging en intern overleg hebben wij helaas geconcludeerd dat wij vanaf 27 maart géén fysieke afspraken meer zullen maken met onze patiënten. Vanaf nu zullen we gedurende de crisis (waar mogelijk) telefonisch en digitaal werken. Dit houdt in dat alle echo, bank, dry needling en revalidatie-afspraken op MTC de Viergang komen te vervallen.

FysioFit helaas per 15 maart 2020 tijdelijk stilgezet i.v.m. het Coronavirus.

Het zijn op dit moment moeilijke tijden i.v.m. de corona crisis en wat dit betekent voor onze samenleving. Na uitvoerig en emotioneel overleg hebben we besloten om enkele rigoureuze besluiten door te voeren waarvan het op dit moment per direct te stoppen met FysioFit er één van is. Het is altijd erg druk bij de FF en dit lijkt ons in deze huidige tijden niet meer verstandig voor de gezondheid.

CONTACTGEGEVENS

Adres:

Noordweg 77

2641 ZA Pijnacker 

whatsapp symbool.png
  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter

OPENINGSTIJDEN

Maandag:     08.00 - 22.00 uur

Dinsdag:        08.00 - 21.45 uur 

Woensdag:   08.00 - 21.30 uur   

Donderdag:  08.00 - 21.45 uur  

Vrijdag:           08.00 - 21.00 uur

Zaterdag:      08.00 - 13.00 uur 

Zondag:         Gesloten 

LOCATIE GOOGLE MAPS