Nieuws.

Revalidatie na COVID-19 bij MTC

Ellen Boes (fysiotherapeute MTC de Viergang)  heeft op 12 augustus met succes de cursus ''Revalidatie na COVID-19'' afgerond via Pro Education paramedische opleidingen.

Ellen: ''In deze cursus zijn we dieper in gegaan op de werking van het virus, specifieke behandelmethodes en het Post Intensive Care Syndroom.''

Heeft u het COVID virus opgelopen en bent u inmiddels genoeg hersteld om verder te revalideren kan dat via een verwijzing bij ons.

Brian Ruigrok officieel afgestudeerd sportfysiotherapeut!

Brian Ruigrok is 22 maart 2021 officieel afgestudeerd aan de hoge school Rotterdam voor zijn HBO Postinitiële Master Sportfysiotherapie.

Bij deze willen wij hem van harte feliciteren met het behalen van dit mooie resultaat!

Zorgcontracten 2021;

met alle zorgverzekeraars

Wij hebben voor het jaar 2021 met alle zorgverzekeraars een zorgcontract afgesloten. 

Wat betekent dit voor u?

Dit betekent dat al onze behandelingen 100% worden vergoed en dat de rekeningen rechtstreeks naar uw zorgverzekeraar worden gestuurd. Uiteraard ligt het aan de aard van uw fysieke klacht of zorgverzekeraars uw basisverzekering of aanvullende verzekering aanspreken.

Hennie van Eeden wint 1 cent bij de loterij, maar heeft ook dubbel mazzel met onze fysio Brian.

Bij en voor zijn cluppie Oliveo kocht vrijwilliger Hennie van Eeden in het najaar een tiental loten inzake de Grote Clubactie die de voetbalvereniging zo’n 2500 euro heeft opgeleverd.

 

En warempel viel de 81 lentes jonge Pijnackernaar in de prijzen. Er werd één eurocent op zijn rekening bijgeschreven.

Man, ik heb echt dubbel mazzel gehad. De laatste keer dat mijn hart haperde, ben ik meteen gereanimeerd door Brian Ruigrok, een fysiotherapeut die zijn hond uitliet en meteen in actie kwam.

 

Nu ga ik twee keer in de week sporten bij MTC De Viergang en dan word ik weer geholpen door Brian. Eerst had ik er niet zo veel idee in maar het is heerlijk. Het leidt af en je bouwt toch weer conditie op”,