Echografie.

Echografie, ofwel MSU (Musculo Skeletal Ultrasound), wordt binnen onze praktijk gebruikt voor het onderzoek en de beoordeling van aandoeningen van het bewegingsapparaat. Met de klacht gevisualiseerd kunnen wij als therapeuten nauwkeurig de actualiteit van de aandoening vaststellen en vanuit daar een behandelplan opstellen of aanpassen.


Echografie is een beeldvormende techniek die gebruik maakt van geluidsgolven die zich door het lichaam verplaatsen en gereflecteerd worden op diverse structuren in het lichaam. De structuren/aandoeningen die wij voor u in kaart kunnen brengen middels ons echografisch onderzoek zijn; peesaandoeningen, calcificaties, spieraandoeningen, bandletsels, gevulde slijmbeurzen, bloedingen, kraakbeenletsel, (bepaalde) botbreuken, zenuwaandoeningen en cysten.

 

De echo wordt niet alleen gebruikt voor de diagnostiek van aandoeningen; Zo wordt de echo ook ingezet ter ondersteuning tijdens een echogeleide injectie die door de samenwerkende huisarts wordt uitgevoerd en tijdens het uitvoeren van een EPTE-behandeling.

 

Echografie is pijnloos, niet schadelijk en kan zo vaak als gewenst worden herhaald.

CONTACTGEGEVENS

Adres:

Noordweg 77

2641 ZA Pijnacker 

whatsapp symbool.png
  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter

OPENINGSTIJDEN

Maandag:     08.00 - 22.00 uur

Dinsdag:        08.00 - 21.45 uur 

Woensdag:   08.00 - 21.30 uur   

Donderdag:  08.00 - 21.45 uur  

Vrijdag:           08.00 - 21.00 uur

Zaterdag:      08.00 - 13.00 uur 

Zondag:         Gesloten 

LOCATIE GOOGLE MAPS