top of page

Zorgcontracten 2024

 

Wij hebben voor het jaar 2024 met alle zorgverzekeraars een zorgcontract

afgesloten. 

Wat betekent dit voor u?

Het ligt aan de aard van uw fysieke klacht of zorgverzekeraars uw basisverzekering of aanvullende verzekering aanspreken. Bent u aanvullend verzekerd, dan zullen alle behandeling die in aanmerking komen voor fysiotherapie vanuit de aanvullende verzekering 100% worden vergoed. De rekeningen worden rechtstreeks naar uw zorgverzekeraar gestuurd. Zorg die direct uit de basisverzekering worden vergoed, worden rechtstreeks met uw zorgverzekeraar verrekend. Wel zullen zij hier het eigen risico in rekening brengen.

Zorg die direct uit de basisverzekering komt: post Covid revalidatie, Claudicatio Intermittens, COPD training en oefenprogramma omtrent knie en heup artrose.

Zorg die via een mix van de aanvullende verzekering en de basisverzekering worden vergoed: bijlage 1 van de zorgverzekeringswetgeving. Fysiotherapie bij breuken, hernia's, na operaties, MS, Parkinson, status na hersenbloedingen, etc.

 

Niet aanvullend verzekerd?

Mocht u niet aanvullend verzekerd zijn (of is uw aanvullende pakket niet meer toereikend) en ziet de zorgverzekeraar de aard van uw klacht die uit de aanvullende polis zouden moeten komen dan gelden onze particuliere tarieven.

 

Voor een intake brengen wij €95,- in rekening en voor een vervolgbehandeling €45,-. Voor een totaal overzicht van onze particuliere tarieven verwijzen we u naar deze pagina.

 

Heeft u nog vragen en/of opmerkingen hierover, neem dan alstublieft contact met ons op via onze whatsapp, mail of per telefoon. U kunt ook HIER meer lezen over vergoedingen bij fysiotherapie.

Whatsapp: 06-13389193

Mail: balie@mtcdeviergang.nl

Telefoon: 015-3699710

 

Met vriendelijke groet,

 

Ruud Lindenburg en Koen Ruigrok

Directie MTC de Viergang

Contractering.jpg
bottom of page