top of page

Huisregels FysioFit

Wij vragen uw aandacht voor het volgende: In het Medisch Trainingscentrum de Viergang gelden bepaalde huisregels.  Wij zien er op toe dat onze huisregels worden nageleefd.

 

Deelname aan FysioFit (FF)

 • Deelname aan de FF gebeurt uitsluitend op abonnement. Dit abonnement geldt tot u het zelf opzegt en wordt maandelijks automatisch verlengd!

 • Wijzigingen in uw abonnement moet u uiterlijk in de week voorafgaand aan de laatste week van de maand, voorafgaand aan de gewenste ingangsdatum, doorgeven aan onze praktijkmanager Koen Ruigrok. Wijzigingen doorgeven aan de begeleider van de FF is beperkt mogelijk, hij/zij zal de mogelijke wijzigingen doorgeven aan de praktijkmanager, maar aangeraden wordt om dit toch per mail/whatsapp/telefoon zelf door te geven, om fouten uit te sluiten.

 • Wanneer u twee maanden achtereen uw contributie niet heeft betaald, kunnen we u de deelname aan de FF ontzeggen tot uw nota’s zijn voldaan.

 • U heeft de mogelijkheid om, bijvoorbeeld in verband met vakantie, uw abonnement voor een halve of hele maand op te schorten. Dit moet uiterlijk de week voorafgaand aan de laatste week van de maand, voorafgaand aan het moment van opschorten, gebeuren en dient persoonlijk of per e-mail, balie@mtcdeviergang.nl of per whatsapp, aan onze praktijkmanager doorgegeven te worden.

 • U kunt uw abonnement persoonlijk of per e-mail, balie@mtcdeviergang.nl, opzeggen bij onze praktijkmanager. Dit moet uiterlijk de week voorafgaand aan de laatste week van de maand, voorafgaand aan het moment van stoppen, gebeuren.

Hygiëne

 • Wij vinden het belangrijk dat de zaal schoon blijft, zodat het voor iedereen prettig blijft om te revalideren hier. Neemt u dan gaarne ook een handdoek en een bidon mee als u komt trainen. Reinig de gebruikte apparatuur of materialen (Doekjes & Groene zeep ligt bij de pilaar bij de balie).

 • U dient in sportkleding en met binnen sportschoenen te trainen. Graag omgekleed aanwezig zijn. De kleedkamers zijn open, u kunt een slotje bij ons kopen voor 3,- euro per stuk voor een kluisje.

 • Wij zijn bij vermissing van uw persoonlijke spullen niet aansprakelijk, u blijft ten alle tijden zelf verantwoordelijk voor uw spullen.

 

Veiligheid

 • Onze zaalruimtes en trap zijn voor uw en onze veiligheid voorzien van beveiligingscamera’s. In verband met de privacy zijn de behandelkamers natuurlijk niet voorzien van een camera.

 • De ruimte achter de balie is alleen toegankelijk voor medewerkers van het MTC. Ze zijn te herkennen aan de rode bedrijfskleding.

 

Privacy

 • We bespreken uw en andermans problematiek niet met derden. De in de zaal aanwezige computers zijn NIET bedoeld voor privégebruik door onze patiënten/cliënten. Alle computers vergrendelen zich automatisch na enkele minuten. De therapeut stelt de pc’s met revalidatie games zelf in voor uw oefeningen.

bottom of page