Het laatste nieuws

COPD Cursus Brian
25-04-2018
Brian Ruigrok is bezig met zijn specialisatie COPD. Aangezien wij veel patiënten behandelen/begeleiden die COPD hebben en de toenemende aanscherping van de eisen vanuit het KNGF en de zorgverzekeraars leek ons dit een nuttige toevoeging van specialisaties die we al reeds in huis hebben.
MUST echografie cursus nu ook in Amsterdam!
25-04-2018
MUST (Martinoli Ultrasound Training) is een geavanceerde cursus van Prof. Carlo Martinoli. Ruud Lindenburg is verbonden aan deze cursus als docent en heeft al verschillende keren lesgegeven in Genua en Oslo. Nu komt Prof. Carlo Martinoli naar Amsterdam in het International Medical Center Amsterdam! Binnenkort gaat Ruud ook weer richting Oslo om hier zijn bijdrage aan te leveren.
Contractverlenging Timo van der Ende!
24-04-2018
Met trots kunnen wij vermelden dat wij een contractverlenging mogen mededelen met Timo van der Ende. Hij zal tot en met eind april 2019 bij ons blijven! Daarnaast vinden wij het ook heel mooi om te kunnen vermelden dat hij de master manuele therapie gaat volgen begin september 2018.
Beweegaanbevelingen per leeftijdsgroep
23-04-2018
Dagelijkse beweging is noodzakelijk om goed te kunnen functioneren en gezond te blijven. Maar wat moet u nu aan beweging doen? We hebben aanbevelingen per leeftijdsgroep op een rijtje gezet.