Het laatste nieuws

MTC voor fysieke afspraken tot nadere orde helaas gesloten..
26-03-2020
26 maart 2020: Het doet ons pijn en moeten dan ook met een bedroefd gevoel u mededelen dat wij vanaf 27 maart geen fysieke afspraken meer zullen maken met onze patiënten. Na de nieuwe maatregelen, bindende adviezen van onze branchevereniging en intern overleg zijn we tot de conclusie gekomen dat we het niet meer veilig genoeg vinden om door te gaan met fysieke afspraken. We gaan in deze crisis alleen nog telefonisch en digitaal werken waar mogelijk.
FysioFit voorlopig 'on hold' per 15 mrt '20 ivm het coronavirus
15-03-2020
Het zijn op dit moment moeilijke tijden i.v.m. de corona crisis. Na uitvoerig en emotioneel overleg hebben we besloten om enkele rigoureuze besluiten door te voeren waarvan het op dit moment per direct te stoppen met FysioFit er één van is. Over de afwikkelingen van de abonnementen gaan we ons later druk maken, gezondheid en veiligheid staan nu op 1, 2 en 3.
Zorgcontracten 2020; bijna allemaal!
04-03-2020
Beste patiënten, cliënten van het MTC. Wij hebben in 2020 een contract gesloten met alle zorgverzekeraars behalve met Zorg&Zekerheid en ENO. Op principiële redenen hebben wij besloten om met deze 2 zorgverzekeraars geen contract te sluiten. Met de rest gaan wij voor 2020 op normale voet verder en veranderd er voor u niks.
Beste tijd om te trainen
02-03-2020
Je hoort er verschillende verhalen over. De één zegt dat je het best ’s avonds kunt sporten als je er maar ruim voor het slapengaan weer mee stopt. Maar met een volle maag gaan sporten is ook niet erg gezond, dus ja, dan moet je dus je avondmaaltijd wel extra vroeg nuttigen. Anderen stellen: je moet gaan sporten vóór het ontbijt, vooral als gewichtsverlies een van je doelen is. Je zou zo vroeg op de ochtend namelijk meer vetten dan suikers verbranden. Hoe zit het nou echt?