Het laatste nieuws

Ellen Boes onze nieuwe fysiotherapeute!
18-07-2019
Sinds begin april hebben wij een nieuwe fysiotherapeute rondlopen op ons MTC. Voor sommige patiënten al een vertrouwd gezicht, voor anderen nog niet. Per 1 mei 2019 is ze te vinden op ons centrum op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Wij wensen haar veel werkplezier toe!
Springend sommen maken
13-06-2019
Het lijkt wel het eerste wat kinderen leren zodra ze naar school gaan: zitten en hun mond houden. De kinderen in de kring, aan een tafeltje, sommigen angstvallig stil, anderen draaiend op hun stoel, wachtend op het moment dat ze weer door de klas mogen lopen of buiten mogen spelen. Een mens is namelijk niet gemaakt om te zitten en ook de (leer)prestaties hebben daaronder te lijden.
Mama Marjolein met dochtertje Merel!
06-06-2019
We voelen ons vereerd om te kunnen melden dat Marjolein een dochtertje heeft mogen verwelkomen op de wereld. Alles gaat heel goed met zowel moeder als dochter! ''Merel Haket 25-05-2019'' Namens ons allen wensen we haar en Chris veel plezier en levenswonder met dit kleine grote geluk.
8 tips voor sporten in de warmte
23-05-2019
We zijn op weg naar de zomer. Als de temperatuur stijgt is het dan verstandig om buiten te sporten? Wel met onze 8 tips!