Het laatste nieuws

Wandelen of rennen
18-03-2019
Er zijn veel redenen waarom mensen gaan rennen: stress verlichten, energie opdoen, fitter worden of helpen bij het afvallen. Zelfs het humeur verbetert. Stuk voor stuk goede redenen dus, maar wat is nu beter wandelen of rennen?
Minder baliebezetting aankomende week!
15-03-2019
Ruud en Koen zijn komende week op vakantie. Ze zijn weg vanaf 15 maart tot en met 24 maart. Dit houdt in dat de balie minder bezet is en de telefoon, mail, etc. minder goed in de gaten wordt gehouden. De fysio’s en de gedeeltelijke vervanging zullen zo goed mogelijk hun best doen om alle belletjes, mailtjes en appjes te beantwoorden, maar het kan dus voorkomen dat uw vraag niet tijdig genoeg wordt beantwoord, we hopen dat dit niet voor al te veel ongerief zal zorgen. Alvast bedankt voor uw geduld!
Overload wapen tegen verlies spiermassa
09-03-2019
Vanaf 25 jaar verliest u jaarlijks ongeveer 1 procent in spiermassa en spierkracht. En 15-25 jaar later begint dit verlies ongemakkelijk te worden. Dit verlies heet in vaktaal sarcopenie. Niet zo leuk, maar je kunt sarcopenie afremmen of zelfs voorkomen.
EXO-L actie. Nu vele malen goedkoper!
26-02-2019
EXO-L SCAN EVENT Met de nieuwe prijs heb je al een EXO-L voor €150,- en een tweede voor €100,- https://www.exo-l.com/nl/nieuws/534-exo-l-scan-events