GOED NIEUWS: Fysiotherapiepraktijk MTC de Viergang mag weer stapsgewijs open!

 

In verband met het COVID-19 virus hebben onze fysiotherapeuten de afgelopen weken veelal ‘op afstand’ gewerkt en is er alleen fysieke zorg geleverd bij direct acute zorg. Dit op advies vanuit het RIVM, VWS en onze beroepsvereniging het KNGF. Aan de hand van de meest recente kabinet-maatregelen die op 30-04 jl. zijn ingegaan, kunnen de fysiotherapeuten weer een stap verder met het leveren van patiëntenzorg. 

Ons team heeft de afgelopen tijd hard gewerkt aan het creëren van een zo veilig mogelijke omgeving binnen ons centrum, zodat we uw behandeling kunnen hervatten met waarborging van zowel uw gezondheid als die van onze therapeuten. Wij hebben hiervoor een aantal maatregelen moeten treffen om tot een zo veilig en soepel mogelijke werkhervatting te kunnen komen. Graag vragen wij uw aandacht, begrip en medewerking.
 

Om uw en onze veiligheid te kunnen bewerkstelligen hebben we enkele vragen vooraf die u naar waarheid moet beantwoorden. Als u op één van de vragen ja moet antwoorden, dan vragen we u met klem om niet te komen.
 

Vraag 1: Heeft u nu één of meerdere van de volgende (ook milde) symptomen: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts (vanaf 38 graden)?

Vraag 2: Heeft u de afgelopen 24u COVID-19 symptomen gehad (lees hierboven)?

Vraag 3: Heeft u nu huisgenoten/gezinsleden met koorts en/of benauwdheidsklachten?

Vraag 4: Is er bij uzelf of een huisgenoot/gezinslid in de afgelopen 14 dagen Corona vastgesteld?

 

Moet u op één van de volgende vragen een 'JA' moeten beantwoorden, kom dan niet naar uw afspraak of maak geen afspraak. U kunt de afspraak kosteloos annuleren, ook wanneer u op de dag zelf annuleert. Gezondheid gaat boven alles op dit moment.

 

Daarnaast onze getroffen maatregelen: 

  • Als u een afspraak wilt maken doe dit dan telefonisch, per mail of per whatsapp. Heeft u van tevoren geen afspraak gemaakt dan kunnen wij u niet binnenlaten i.v.m. de veiligheidsmaatregelen die wij als praktijk hebben getroffen.

  • De openbare ruimtes zijn gesloten, het is dus niet mogelijk gebruik te maken van de kleedkamers en/ of het toilet. Zorg dat je helemaal omgekleed aankomt en zo min mogelijk spullen meeneemt. Laat deze of thuis of in de auto. Als dit echt niet mogelijk is, neem één grote tas mee en doe hier alle spullen in.

  • Er is een deurbeleid: u wordt geacht maximaal 5 minuten van tevoren aanwezig te zijn en buiten bij de voordeur te wachten tot uw therapeut u komt halen. Graag vragen wij u om aan te bellen, dan komen we u vanzelf halen.

  • Binnen de praktijk hanteren wij de 1,5 meter regel voor de zaalbehandelingen. Het dragen van handschoenen en deze na aandoen desinfecteren is overal in de praktijk verplicht. Bij de bankbehandelingen gelden nog wat intensievere veiligheidsregels zoals; het dragen van een mondkapje voor zowel de patiënt als de fysiotherapeut.

  • We vragen u voor de zaaltrainingen een grote handdoek/laken mee te nemen en gebruiken tijdens de training. Voor de bankbehandeling vragen we u een 1 persoonshoeslaken of ook een groot badlaken mee te nemen. Dit in verband met de hygiëne/veiligheid.

  • Bij zaaltrainingen vragen we u om na gebruik van een apparaat deze gelijk schoon te maken. De schoonmaakmiddelen zijn ruim aanwezig.

  • Er mag maximaal 1 patiënt in de behandelkamer aanwezig zijn. Met twee uitzonderingen, bij cognitief beperkte patiënten mag één begeleider mee en bij kinderen onder de 12 jaar mag één van de ouders mee naar binnen. Iedereen in de behandelkamer is verplicht om een mondkapje te dragen.

CONTACTGEGEVENS

Noordweg 77

2641 ZA Pijnacker 

Telefoon: 015-3699710 (ma t/m vr 09.00 - 13.00)

Whatsapp: 06-13389193

E-mail: balie@mtcdeviergang.nl

OPENINGSTIJDEN

Maandag:     07.20 - 22.00 uur

Dinsdag:        07.30 - 22.00 uur 

Woensdag:   07.20 - 18.00 uur   

Donderdag:  07.30 - 22.00 uur  

Vrijdag:           07.30 - 21.00 uur

Zaterdag:      08.00 - 13.00 uur 

Zondag:         Gesloten 

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter

© 2023 by Medical Clinic. Proudly created with Wix.com

Telefoon: 015-3699710

Whatsapp: 06-13389193