Functieomschrijving Algemeen fysiotherapeut - MTC de Viergang (Pijnacker)

 

Wij zoeken per direct een algemeen fysiotherapeut voor onze praktijk in Pijnacker. Onze praktijk is gevestigd in een groot sportcentrum waarbij we een breed scala aan patiënten mogen verwelkomen. De kwaliteit van de behandeling staat voorop, waarbij de ontwikkelingen en vernieuwingen binnen ons vakgebied continue nauwlettend in de gaten worden gehouden. We houden daarnaast nauw contact met verwijzers binnen de eerste en de tweede lijn waarbij we bekend staan om het uitvoeren van echografisch onderzoek en de ruime mogelijkheden binnen de sport- en orthopedische revalidatie. Naast de individuele behandelingen besteden wij veel aandacht en tijd aan interne scholing en persoonlijke begeleiding.

 

Ben je bereid om in jezelf te investeren en je verder te ontwikkelen als fysiotherapeut in een jong en dynamisch team? Heb je affiniteit met sport en voel jij je betrokken bij de organisatie waar je voor werkt? Dan zoeken we jou om het team op korte termijn te komen versterken.

 

Wat hebben wij te bieden?

- Na een inwerktraject van 2 weken bieden wij jou direct een basiscontract aan voor minimaal 30-36 uur per week in loondienst.

- Ruimte voor interne- en externe scholing (bijvoorbeeld: echografisch onderzoek en Dry Needling); - Grote oefenzaal met uitstekende en moderne apparatuur;

- Een gezellig team waarbij kennis delen, collegialiteit en plezier centraal staan;

- Een goed salaris dat in overeenstemming is met het niveau van de functie.

 

Functie-eisen

- Gediplomeerd algemeen fysiotherapeut;

- Flexibel inzetbaar (bereid om te werken op avonden en/of zaterdagen);

- Goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift in Nederlands en Engels.

 

Heeft u nog vragen over deze vacature, neem dan gerust contact met ons op. Wil je direct solliciteren stuur ons dan een graag een recente CV inclusief korte motivatiebrief naar ons mailadres.

Ruud%20Echo_edited.jpg