MTC de Viergang sluit sponsorcontract met Avanti

03-02-2016

Dinsdag 2 February 2016 > 08:00


MTC de Viergang en de Technische Commissie van Avanti zijn momenteel bezig om verdere invulling te geven aan de sportmedische samenwerking tussen beide partijen. Avanti zal MTC de Viergang in ruil voor haar diensten zichtbaarheid binnen de vereniging bieden in de vorm van twee sponsorenborden en advertenties op de website, het clubblad en de TV in de kantine. Maar…..er is meer.

 

MTC de Viergang en de sponsorcommissie hebben deze nieuwe fase van de samenwerking aangegrepen om nog meer samen te gaan werken. Daarom zijn wij erg blij om te kunnen melden dat MTC de Viergang de nieuwe naamsponsor van het Schoolkorfbal wordt. We zullen in 2016 dus het MTC de Viergang Schoolkorfbaltoernooi gaan organiseren als vereniging.

 

Maar, dat is nog niet alles! MTC de Viergang zal ook een groot deel van de aanschafkosten van het scorebord voor veld B voor haar rekening nemen. Samen met de opbrengst van de Grote Clubactie en de verloting van de kantinecommissie, is de sponsorcommissie dus erg blij om te kunnen melden dat met deze hulp van het MTC het scorebord dus nu echt aangeschaft kan worden!

Avanti is net als het MTC erg blij met deze nieuwe stap in de samenwerking tussen MTC de Viergang en Avanti.

 

#Samenwerking #MTCdeViergang #Avantikorfbal #Sponsering